Hoe zet je een Live Photo in een video om op je iPhone

Je kunt een Live Photo in je albums selecteren en deze in een video omzetten die kan worden opgeslagen en gedeeld.

1. Ga in de Foto's-app naar de sectie 'Albums'.

2. Scrol omlaag naar 'Mediatypen' en tik op 'Live Photos'.

3. Tik om een Live Photo te selecteren.

4. Tik op de knop 'Meer'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding in de rechterbovenhoek en selecteer 'Bewaar als video'.

Als je in een album zit wanneer je op het tabblad 'Albums' tikt, tik je op Albums in de linkerbovenhoek om naar het hoofdscherm 'Albums' te gaan.

Vind je nieuwe video in het album 'Recent'. De Live Photo blijft toegankelijk in het Live Photos-album

Je kunt iMovie gebruiken om meerdere video's die zijn gemaakt met Live Photos, te combineren.