Als je een melding in de Zoek mijn-app krijgt dat de configuratie van je AirPods niet voltooid is

Mogelijk krijg je deze melding als het niet lukt om beide AirPods of een van de AirPods (bijvoorbeeld de linker-AirPod) te koppelen.

Het kan even duren voordat de AirPods zijn gekoppeld. Als je een melding krijgt dat ze niet zijn gekoppeld of dat de koppeling onvolledig is, wacht je een paar minuten tot de koppeling is voltooid.

Als je de melding nog steeds krijgt, probeer je deze stappen om het probleem op te lossen:

1. Werk je iPhone of iPad bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS. Sommige AirPods en sommige Zoek mijn-functies werken alleen met de nieuwste softwareversie.

2. Zorg ervoor dat je Zoek mijn hebt ingeschakeld: tik in Instellingen op je naam > 'Zoek mijn' en tik vervolgens op 'Zoek mijn iPhone'. Zorg ervoor dat zowel 'Zoek mijn iPhone' als 'Zoek mijn-netwerk' zijn ingeschakeld.

In iPhone-instellingen kun je 'Zoek mijn' en 'Zoek mijn-netwerk' inschakelen.
  3. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld en Zoek mijn-netwerk is ingeschakeld voor je AirPods:

ios-17-iphone-14-pro-settings-bluetooth-airpods-find-my-network
    • 'Instellingen' > 'Bluetooth' en controleer of Bluetooth is ingeschakeld.

• Tik vervolgens op de knop 'Meer informatie'No alt supplied for Image naast je AirPods. Scrol omlaag en controleer of 'Zoek mijn-netwerk' is ingeschakeld.

4. Als je dit niet hebt gedaan, schakel je twee-factor-authenticatie in voor je Apple ID.

5. Als je dit nog niet hebt gedaan, schakel je iCloud-sleutelhanger in.

6. Controleer in Instellingen of je een melding ziet om je Apple ID-instellingen bij te werken. Als je een waarschuwing ziet, volg je de aanwijzingen om de configuratie te voltooien.

7. Sluit de klep van de oplaadcase, wacht even, en open de klep vervolgens weer.

Na ongeveer een minuut zou het koppelen moeten zijn voltooid en de melding moeten zijn verdwenen.

Werkt het nog steeds niet? Verwijder je AirPods: tik in Zoek mijn op 'Apparaten', kies je AirPods en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'. Ga vervolgens naar het beginscherm van je iPhone en open het deksel van de oplaadcase om opnieuw verbinding te maken met je AirPods.

Meer hulp bij het verbinden van je AirPods met je Apple apparaten