iPhone 15 - Taptic Engine

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• 6,1-inch reparatiehouder

• ESD-veilig pincet

• JCIS-bitje

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Momentschroevendraaier (blauwgroen, 0,75 kgf cm)

Verwijderen

1. Plaats de behuizing in de reparatiehouder met de USB-C-connector naar de uitsparing gericht.

2. Gebruik een momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om de twee kruiskopschroeven uit het afdekplaatje van de connector van de Taptic Engine te verwijderen. Leg de schroeven aan de kant.

3. Gebruik een momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om één kruiskopschroef uit de Taptic Engine te verwijderen. Leg de schroef aan de kant.

•  Voorzichtig: Zorg dat je de aardingsveer op het afdekplaatje niet beschadigt.

4. Verwijder het afdekplaatje van de connector van de Taptic Engine en bewaar het om het later weer te monteren.

5. Til het uiteinde van de flexkabel van de Taptic Engine uit de connector.

6. Gebruik een ESD-veilig pincet om de Taptic Engine te verwijderen.

Montage

1. Plaats de Taptic Engine in de behuizing.

2. Druk het uiteinde van de flexkabel van de Taptic Engine op de connector.

3. Plaats het afdekplaatje van de connector van de Taptic Engine over het uiteinde van de flexkabel.

4. Gebruik de blauwgroene momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om één nieuwe kruiskopschroef (923-10031) aan te brengen in de Taptic Engine.

5. Gebruik de blauwgroene momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om twee nieuwe kruiskopschroeven (923-10031) aan te brengen in het afdekplaatje van de connector van de Taptic Engine.

Plaats het volgende onderdeel terug om de montage te voltooien: