iPhone 15 Pro - Taptic Engine

Voordat je begint

Waarschuwing

Lees Batterijveiligheid en volg de richtlijnen voor werkplekken en de omgang met batterijen voordat je begint.

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• 6,1-inch reparatiehouder

• Instelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm)

• ESD-veilig pincet

• JCIS-bitje voor instelbare momentschroevendraaiers

• MicroStix-bitje

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Momentschroevendraaier (zwart, 0,35 kgf cm)

Verwijderen

1. Plaats de behuizing in de reparatiehouder met de USB-C-connector naar de uitsparing gericht.

2. Gebruik de instelbare momentschroevendraaier en het JCIS-bitje voor instelbare momentschroevendraaiers om de twee kruiskopschroeven van de Taptic Engine  te verwijderen.

3. Til het uiteinde van de flexkabel van de Taptic Engine  uit de connector.

4. Verwijder de Taptic Engine .

Montage

Belangrijk

Als je de bestaande Taptic Engine  terugplaatst, laat je het opvulstukje voor de batterij zitten. Als je een vervangende Taptic Engine  installeert, trek je het opvulstukje voor de batterij van de originele Taptic Engine  af en plak je het op het vervangende onderdeel.

1. Inspecteer de aardingsveer van de Taptic Engine  in de linkerbenedenhoek van de behuizing. Als de aardingsveer niet verbogen of beschadigd is, ga je verder met stap 4. Als de aardingsveer verbogen of beschadigd is, ga je verder met stap 2.

2. Let op de richting van de aardingsveer van de Taptic Engine . Gebruik een momentschroevendraaier en het MicroStix-bitje om de trilobe-schroef uit de aardingsveer te verwijderen. Gooi de aardingsveer weg en leg de schroef opzij.

3. Plaats de vervangende aardingsveer van de Taptic Engine  in de linkerbenedenhoek van de behuizing. Gebruik nu de zwarte momentschroevendraaier en het MicroStix-bitje om een ​​nieuwe trilobe-schroef (923-09566) aan te brengen in de aardingsveer.

4. Plaats de Taptic Engine  en het opvulstukje voor de batterij in de behuizing.

5. Druk het uiteinde van de flexkabel van de Taptic Engine  op de connector.

6. Stel de instelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm) in op 10 Ncm. Gebruik de instelbare momentschroevendraaier en het JCIS-bitje voor instelbare momentschroevendraaiers om één nieuwe kruiskopschroef (923-09564) (onder) aan te brengen.

7. Stel de instelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm) in op 13 Ncm. Gebruik de instelbare momentschroevendraaier en het JCIS-bitje voor instelbare momentschroevendraaiers om één nieuwe kruiskopschroef (923-09562) (boven) aan te brengen.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: