Cryptografische modules met FIPS-validatie v6.0 van Apple voor iOS 9

Meer informatie over de cryptografische modules voor iOS, Apple iOS CoreCrypto Module v6.0 en Apple iOS CoreCrypto Kernel Module v6.0.

De cryptografische modules voor iOS, Apple iOS CoreCrypto Module v6.0 en Apple iOS CoreCrypto Kernel Module v6.0 vereisen geen configuratie voor de ‘FIPS-modus’ om te voldoen aan FIPS 140-2 op apparaten met iOS 9.

Raadpleeg Crypto Officer Role Guide voor de compatibiliteit van FIPS 140-2 met iOS 9 (pdf).

Publicatiedatum: