Cryptografische modules met FIPS-validatie v7.0 van Apple voor macOS Sierra 10.12

Meer informatie over de cryptografische modules voor macOS: Apple macOS CoreCrypto Module v7.0 en Apple macOS CoreCrypto Kernel Module v7.0.

De cryptografische modules voor macOS Sierra: Apple macOS CoreCrypto Module v7.0 en Apple macOS CoreCrypto Kernel Module v7.0 vereisen geen configuratie voor de 'FIPS-modus' om te voldoen aan FIPS 140-2 op apparaten met macOS Sierra 10.12.

Raadpleeg de Crypto Officer Role Guide voor de compatibiliteit van FIPS 140-2 met macOS Sierra 10.12 voor alle instructies voor het juiste gebruik van de modules.

Meer informatie over Productbeveiliging, validaties en richtlijnen voor macOS.

Publicatiedatum: