Mac mini (2023 met M2) - Onderbehuizing

Voordat je begint

Gereedschap

• Nylon sonde (zwart staafje)

Verwijderen

1. Steek het platte uiteinde van het zwarte staafje tussen de onderbehuizing en de behuizing (1). Druk op het staafje om de onderbehuizing iets op te tillen (2).

2. Beweeg het zwarte staafje langs de rand van de onderbehuizing. Tel drie keer een klikgeluid, op de momenten dat de onderbehuizing loskomt van de drie schroeven in de antenneplaat.

3. Til de onderbehuizing van de antenneplaat.

Montage

1. Leg de onderbehuizing op de antenneplaat. Houd de drie klemmetjes aan de onderzijde van de onderbehuizing boven de drie T6-schroeven op de antenneplaat.

2. Druk op de onderbehuizing totdat de drie klemmetjes op de onderbehuizing vastklikken op de drie T6-schroeven.

Voorzichtig

• Nadat je alle stappen voor verwijdering en montage hebt voltooid, lees je hoe je het proces voor Systeemconfiguratie kunt starten.

• Systeemconfiguratie is vereist als je een vervangend moederbord hebt geïnstalleerd.

• Als je het moederbord hebt vervangen, wordt de computer opgestart in de diagnostische modus totdat Systeemconfiguratie is voltooid.