Geluiden of voelbare signalen van het iPhone-toetsenbord wijzigen

Je iPhone-toetsenbord kan een geluid laten horen of voelbare feedback geven terwijl je typt. Lees hier hoe je deze instellingen kunt wijzigen in iOS 16 of nieuwer.

Geluiden van het iPhone-toetsenbord in- of uitschakelen

1. Open de Instellingen-app.

2. Ga naar 'Horen en voelen' > 'Toetsenbordfeedback'.

3. Schakel 'Geluid' in of uit.

Voelbare signalen van het iPhone-toetsenbord in- of uitschakelen

1. Open de Instellingen-app.

2. Ga naar 'Horen en voelen' > 'Toetsenbordfeedback'.

3. Schakel 'Voelbaar' in of uit.

No alt supplied for Image

Als je voelbare signalen van het toetsenbord inschakelt, kan dit de gebruiksduur van de batterij van je iPhone beïnvloeden.

Als je voelbare signalen van het toetsenbord inschakelt maar deze niet voelt wanneer je typt, zorg je ervoor dat 'Trillen' is ingeschakeld in 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Aanraken'.