Als je een woning niet kunt bekijken

Als je een of meerdere woningen niet kunt bekijken in de Woning-app, ga je als volgt te werk.

Controleren of woningen zijn geüpgraded

Als woningen al zijn geüpgraded

Controleren of woningen zijn geüpgraded

Volg deze stappen om woningen waarvan je eigenaar bent, te upgraden naar de nieuwe Woning-architectuur.* Alle woningen waarvan je eigenaar bent, worden tegelijkertijd geüpgraded.

1. Open de Woning-app op je iPhone of iPad met de nieuwste versie van iOS of iPadOS of op een Mac met de nieuwste versie van macOS.

2. Tik of klik op de knop 'Meer'Geen alt beschikbaar voor afbeelding.

3. Selecteer 'Woninginstellingen'Geen alt beschikbaar voor afbeelding. Als je meerdere woningen hebt, kies je er een en selecteer je vervolgens 'Woninginstellingen'Geen alt beschikbaar voor afbeelding.

4. Selecteer 'Software-update', tik of klik op 'Meer informatie' onder 'Upgrade voor Woning beschikbaar' en volg de aanwijzingen om de upgrade uit te voeren. Als je 'Upgrade voor Woning beschikbaar' niet ziet, heb je je woningen al geüpgraded.

Als je geen woning hebt ingesteld, vraag je de eigenaar van de gedeelde woning om te upgraden. Als de eigenaar van de gedeelde woning niet kan of wil upgraden en je geen toegang meer nodig hebt tot die woning, kun je de gedeelde woning verlaten.

* De iPad wordt niet ondersteund als woninghub in de nieuwe Woning-architectuur.

Als woningen al zijn geüpgraded

Als 'Upgrade voor Woning beschikbaar' niet wordt weergegeven onder 'Woninginstellingen' > 'Software-update' in de Woning-app op het apparaat van de woningeigenaar, zijn de woningen van de eigenaar al geüpgraded.

1. Werk je iPhone of iPad bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS of je Mac naar de nieuwste versie van macOS.

2. Ga naar 'Instellingen' (of 'Systeeminstellingen' op de Mac) > [jouw naam] > 'iCloud' en schakel 'Wachtwoorden en sleutelhanger' in.

3. Ga naar 'Instellingen' (of 'Systeeminstellingen' op de Mac) > [jouw naam] > 'Wachtwoord en beveiliging' en schakel twee-factor-authenticatie voor Apple ID in.

4. Tik of klik of op de knop 'Meer'Geen alt beschikbaar voor afbeelding om te controleren of je meer dan één woning hebt. Als een woning geen accessoires heeft, verwijder je deze uit de Woning-app. Tik of klik op de knop 'Meer'Geen alt beschikbaar voor afbeelding, selecteer 'Woninginstellingen'Geen alt beschikbaar voor afbeelding, scrol vervolgens omlaag en selecteer ‘Verwijder woning’.

Als je nog steeds geen toegang hebt tot een woning, neem je contact op met Apple Support.