Als er foto's ontbreken na uw deelname aan een gedeelde iCloud-fotobibliotheek

Als u foto's hebt verplaatst naar een gedeelde bibliotheek, kunt u die foto's niet zien op een iPhone of iPod touch met iOS 16 of lager, een iPad met iPadOS 15 of lager, een Mac met macOS Monterey of lager, een Apple TV met tvOS 15 of lager of een pc met iCloud voor Windows 13 of lager.

'Gedeelde iCloud-fotobibliotheek' is alleen beschikbaar op een iPhone met iOS 16.1 of hoger, een iPad met iPadOS 16.1 of hoger, een Mac met macOS Ventura 13 of hoger, een Apple TV met tvOS 16 of hoger of een pc met iCloud voor Windows 14 of hoger. Als u de app Foto's opent op een apparaat dat niet is bijgewerkt naar een ondersteunde versie, kunt u de foto's die u hebt verplaatst van uw persoonlijke bibliotheek naar uw gedeelde bibliotheek niet meer zien. Meer informatie over 'Gedeelde iCloud-fotobibliotheek'.

Als u uw foto's wilt bekijken, gebruikt u een apparaat dat is bijgewerkt naar een ondersteunde versie van iOS, iPadOS, macOS, tvOS of een apparaat met ongeacht welke softwareversie op iCloud.com.