Zoeken naar uw versie van de functie voor het melden van een onregelmatig ritme

Vanwege de regelgeving in uw land of regio is versie 1 of versie 2 mogelijk niet beschikbaar. U kunt controleren welke versie van de functie voor het melden van een onregelmatig ritme u hebt op uw Apple Watch of iPhone.

Op een Apple Watch

1. Open de Instellingen-app.

2. Tik op 'Hart' en tik vervolgens op 'Meldingen bij onregelmatig ritme'.

3. Scrol omlaag om het versienummer te zien.

Op een iPhone

1. Open de Gezondheid-app.

2. Tik op het tabblad 'Gegevens' en tik vervolgens op 'Hart'.

3. Tik op 'Meldingen bij onregelmatig ritme'.

4. Scrol omlaag naar 'Opties' en tik vervolgens op 'Info'.

Het versienummer van de functie voor het melden van een onregelmatig ritme wordt vermeld in het gedeelte 'Info' naast 'Functieversie'.