E-mails beheren die je van Apple ontvangt

Volg deze stappen om je voorkeuren voor e-mailabonnementen van Apple bij te werken.

1. Log in bij appleid.apple.com.

2. Ga naar 'Privacy' en selecteer 'Berichten van Apple'.

3. Schakel de betreffende aankruisvakken in voor het ontvangen van e-mails over aankondigingen van Apple, over apps, muziek, films enzovoort. Schakel het aankruisvakaankruisvak uit als je geen e-mails van de betreffende voorziening wilt ontvangen.

No alt supplied for Image

Afhankelijk van het verzoek kan het tot vijf dagen duren voordat het verzenden van de e-mailberichten wordt gestart of gestaakt.