Geavanceerde netwerkinstellingen in de iOS-configuratie-assistent

Lees hier hoe je de iOS-configuratie-assistent gebruikt om proxy's of andere geavanceerde netwerkconfiguratieopties in te stellen voor je bedrijfsomgeving.

Als je systeembeheerder bent voor een onderneming, adviseer je je gebruikers om hun nieuwe apparaten te configureren voor geavanceerde netwerkconfiguraties met iOS-configuratie-assistent.

1. Wanneer je het scherm 'Hallo' ziet, druk je op de thuisknop of swipe je omhoog.

2. Selecteer een taal.

3. Selecteer een land of regio.

4. Op het scherm 'Begin direct' kies je 'Configureer handmatig'.

5. Wanneer het scherm 'Kies een wifinetwerk' wordt weergegeven, tik je op de thuisknop of houd je de zijknop 2 seconden ingedrukt.

6. Tik op 'Wifi-instellingen'.

7. Tik naast de naam van het netwerk op de infoknopde infoknop.

In dit scherm kun je de volgende instellingen aanpassen:

• Een HTTP-proxy configureren

• Statische netwerkinstellingen definiëren

• BootP inschakelen

• DNS configureren