De pasvormtest voor je Beats Fit Pro gebruiken

Beats Fit Pro worden geleverd met siliconen oorkussentjes in diverse maten: klein, middelgroot en groot. Voor de beste geluidskwaliteit en ruisonderdrukking is het van belang dat je de oorkussentjes met de beste pasvorm gebruikt.

De oorkussentjes met de beste pasvorm kiezen

De oorkussentjes moeten de gehoorgang goed afdichten. Een goede pasvorm verbetert de ruisonderdrukking en zorgt voor muziek met vollere bastonen.

rechteroortje met drie opties voor oorkussentjes

Je Beats Fit Pro worden geleverd met oorkussentjes in drie maten. Doe de Beats Fit Pro met de middelgrote oorkussentjes in je oren en zorg dat de Beats Fit Pro comfortabel en stevig zitten. Als je geen goede afdichting krijgt, kun je de positie van de Beats Fit Pro aanpassen of een groter oorkussentje nemen. Als het oorkussentje te groot of oncomfortabel aanvoelt, probeer je een kleiner oorkussentje.

Een nieuw setje oorkussentjes is verkrijgbaar bij de Apple Online Store, de Apple Store of een andere geautoriseerde verkoper.

De pasvormtest gebruiken als je niet zeker weet of de pasvorm goed is

Je kunt de pasvormtest gebruiken als je niet zeker weet of je wel de best mogelijke geluidskwaliteit en ruisonderdrukking krijgt. Kies een comfortabele pasvorm met een goede afdichting.

Volg deze stappen om de pasvormtest voor oorkussentjes op je iPhone, iPad of iPod touch te gebruiken:

1. Ga met de Beats Fit Pro in je oren naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'.

2. Tik op de knop Meer informatieGeen alt beschikbaar voor afbeelding naast je Beats Fit Pro in de lijst met apparaten.

3. Tik op 'Pasvormtest'. Als je de pasvormtest niet kunt vinden, controleer je of je iOS (of iPadOS) versie 13.2 of nieuwer hebt.

4. Tik op 'Ga door' en tik op de knop 'Speel af'Geen alt beschikbaar voor afbeelding.

Je kunt de pasvormtest ook gebruiken op je Android-apparaten.

Als je het advies krijgt om de positie van de Beats Fit Pro aan te passen of een ander oorkussentje te proberen, pas je eerst de positie aan en voer je de test opnieuw uit. Vervolgens probeer je een andere maat oorkussentje. Het kan zijn dat je verschillende maten voor je linker- en rechteroor moet gebruiken.

Oorkussentjes verwijderen en bevestigen

Als je een oorkussentje wilt verwijderen, trek je stevig met je vingers aan de basis van het oorkussentje, op de plaats waar het oorkussentje aan de Beats Fit Pro is bevestigd.

Om een oorkussentje te bevestigen, lijn je het oorkussentje uit met de ovale connector op de Beats Fit Pro. Zet je vingers aan de basis van het oorkussentje en druk het oorkussentje op de connector totdat je voelt dat het op de goede plek zit.