Als je geen geluid hoort in een project van iMovie voor Mac

Zoek hulp als er geen geluid is in een iMovie-project.

Probeer het na elke stap opnieuw

1. Controleer of de instellingen voor geluidsuitvoer van de Mac correct zijn ingesteld.

2. Om alle geselecteerde fragmenten weer in te schakelen en het volume in je iMovie-project opnieuw in te stellen,select one or more video or audio clips in the timeline of your project. Then, click the volume buttonVolume button at the top, and click Reset.

No alt supplied for Image
  3. Stop iMovie en open iMovie opnieuw.

4. Controleer of er plugins van andere fabrikanten zijn die je mogelijk hebt geïnstalleerd:

• Kies in de Finder het Ga-menu > 'Ga naar map', typ '/Bibliotheek/QuickTime/' in het tekstvak en klik op 'Ga'. Sleep alle plugins van andere makers naar het bureaublad. Verwijder geen plugins van Apple.

• Kies in de Finder het Ga-menu > 'Ga naar map', typ '~/Bibliotheek/QuickTime/' in het tekstvak en klik op 'Ga'. Sleep alle plugins van andere makers naar het bureaublad. Als deze map niet bestaat, zijn er geen plugins geïnstalleerd in deze map.

5. Importeer het oorspronkelijke materiaal opnieuw in je project, vanaf je Mac, vanaf een camera die met bestanden werkt of vanaf een iOS-apparaat.

Apple QuickTime-plugins

De volgende bestanden in de map 'Bibliotheek/QuickTime' zijn plugins van Apple en mogen niet worden verwijderd:

• AppleAVCIntraCodec.component

• AppleHDVCodec.component

• AppleIntermediateCodec.component

• AppleMPEG2Codec.component

• AppleMXFImport.component

• AppleProResCodec.component

• DVCPROHDCodec.component

• FCP Uncompressed 422.component

• IMXCodec.component

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.