Informatie over het stroomverbruik en thermisch rendement (BTU) van de Mac Studio

Lees hier meer over het stroomverbruik en thermisch rendement van Mac Studio-computers.

Mac Studio (2023)

M2 Ultra 24-core CPU en 76-core GPU, 192 GB centraal geheugen, 8 TB SSD

Stroomverbruik

Thermisch rendement

Inactief

Max

Inactief

Max

10 W

295 W

34 BTU/u

1007 BTU/u

Mac Studio (2023)

M2 Max 12-core CPU en 30-core GPU, 32 GB centraal geheugen, 512 GB SSD

Stroomverbruik

Thermisch rendement

Inactief

Max

Inactief

Max

9 W

145 W

31 BTU/u

495 BTU/u

Mac Studio (2022)

M1 Ultra 20-core CPU en 48-core GPU, 64 GB centraal geheugen, 1 TB SSD

Stroomverbruik

Thermisch rendement

Inactief

Max

Inactief

Max

13 W

215 W

44 BTU/u

734 BTU/u

Mac Studio (2022)

M1 Max 10-core CPU en 32-core GPU, 32 GB centraal geheugen, 2 TB SSD

Stroomverbruik

Thermisch rendement

Inactief

Max

Inactief

Max

11 W

115 W

38 BTU/u

392 BTU/u

Notities

1. Het stroomverbruik (wattage) wordt aan het stopcontact gemeten, inclusief alle verliezen van voeding en systeem. Aanvullende correcties zijn niet nodig.

2. 'Max' wordt gedefinieerd als het uitvoeren van een testprogramma dat veel rekenkracht vergt en dat het processorgebruik, en daardoor ook het stroomverbruik, maximaliseert. Tijdens de tests is er geen externe randapparatuur aangesloten.

3. 'Inactief' geeft het vermogen weer dat wordt gebruikt wanneer alleen de Finder is geopend, met gebruikmaking van de standaardinstellingen voor energiebeheer.

4. Deze cijfers gelden bij een werkomgeving van 20,2 °C (68,4 °F). Bij een hogere omgevingstemperatuur zal de ventilator sneller gaan draaien, waardoor het stroomverbruik toeneemt.