Extern beheer inschakelen in macOS met MDM

Lees hier hoe u een externe Mac bestuurt die wordt beheerd met MDM (Mobile Device Management).

Als u een externe Mac wilt besturen die wordt beheerd met MDM (Mobile Device Management), gebruikt u het commando 'Schakel Remote Desktop in'. Met het commando 'Schakel Remote Desktop in' wordt Extern beheer ingeschakeld voor alle gebruikers voor wie de opties 'Observatie' en 'Besturing' zijn ingeschakeld.