Wat is de toegangscode voor een draadloze muis van Apple?

Draadloze muizen van Apple vereisen doorgaans geen toegangscode maar sommige software vraagt een toegangscode om de muis in te schakelen. Het algemene besturingsbestand in Windows kan bijvoorbeeld een toegangscode vragen als u de draadloze muis van Apple met Boot Camp gebruikt.

De draadloze muizen van Apple hebben de ingebouwde toegangscode ‘0000’ (vier nullen). Als de configuratiesoftware u om een toegangscode vraagt, geeft u deze waarde in.