Als je Apple Watch is vastgelopen op het Apple logo

Lees hier wat je moet doen als je Apple Watch niet reageert of is vastgelopen op het Apple logo.

Een Apple Watch geforceerd opnieuw opstarten

Houd de zijknop en de Digital Crown ingedrukt totdat het scherm zwart wordt en het Apple logo weer verschijnt en laat vervolgens beide knoppen los. Het kan even duren voordat de Watch opnieuw is opgestart.

Apple Watch met zijknop en Digital Crown

Koppel de apparaten los en koppel ze opnieuw

Als het Apple logo blijft staan nadat je de Apple Watch geforceerd opnieuw hebt geherstart, probeer je je apparaten los te koppelen en opnieuw te koppelen. Houd je Apple Watch en je iPhone dicht bij elkaar tot je de volgende stappen hebt voltooid.

1. Open de Apple Watch-app op de iPhone.

2. Ga naar het tabblad 'Mijn Watch' en tik bovenaan het scherm op 'Alle Apple Watches'.

3. Tik op de infoknopNo alt supplied for Image naast het horloge dat je wilt loskoppelen.

4. Tik op 'Koppel Apple Watch los' en tik vervolgens op 'Koppel [naam van je Apple Watch] los'.

5. Geef op een GPS + Cellular-model aan dat je het abonnement wilt behouden.

6. Voer het wachtwoord van je Apple ID in. Als je je Apple ID-wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen.

7. Tik op 'Koppel los'. Als je de apparaten loskoppelt, maakt de iPhone een reservekopie van je Apple Watch.

8. Als je één Apple Watch met je iPhone gekoppeld had, tik je op 'Start koppeling'. Als je meer dan één Apple Watch met je iPhone gekoppeld had, tik je op 'Voeg Watch toe'.

9. Volg de instructies op je iPhone om de configuratie te voltooien. Tik op 'Zet terug vanaf reservekopie' om je Watch te herstellen vanaf een reservekopie.

Eventuele software-updates installeren

1. Open de Apple Watch-app op de iPhone.

2. Ga naar het tabblad 'Mijn Watch'.

3. Tik op 'Algemeen' en vervolgens op 'Software-update'.

4. Als er een update beschikbaar is, selecteer je 'Download en installeer'.

Neem contact met ons op

Neem contact op met Apple Support als je nog steeds hulp nodig hebt.