Optimaal voordeel halen uit de Apple Support Community

Lees hier hoe je het meeste uit je ervaring kunt halen wanneer je deelt wat je weet en contact legt met andere gebruikers.

Elke dag delen Apple klanten over de hele wereld wat ze weten in de Apple Support Community om andere leden van de community te helpen de beste ervaring te hebben met hun Apple producten en diensten. Door unieke peer-to-peer-samenwerking kun je nuttige tips en productkennis leren en delen. Om de Apple Support Community een gastvrije plek te houden waar iedereen zich op zijn gemak voelt om vragen te stellen en te beantwoorden, volg de etiquetterichtlijnen van de community.

Je profiel personaliseren

Jij bepaalt hoeveel informatie je wilt delen in je profiel. Pas je biografie aan om anderen te vertellen wie je bent. Laat je persoonlijkheid schitteren en je prestaties en bijdragen spreken voor zich. Wanneer je iets vertelt over jezelf en je interesses, creëer je meer mogelijkheden voor connecties met andere leden en kun je unieke kwaliteiten van productexperts ontdekken.

Je reputatie opbouwen, delen en ontwikkelen

Als je actief deelneemt aan de community, hebben andere leden hier voordeel van en kan dat gunstig zijn voor je reputatie. Deel je technische expertise, neem op een prettige manier deel aan discussies, vind mogelijkheden om te leren van de experts en krijg vertrouwen om te delen wat je al weet.

Upvote een antwoord of gebruikerstip om je waardering te tonen voor bijdragers die vrijwillig nuttige inhoud delen. Dit helpt anderen om sneller de beste antwoorden te vinden en het kan hen motiveren om te delen wat zij weten.

Naarmate je een hoger gebruikersniveau bereikt, krijg je voordelen om je ervaring te verbeteren en komen er andere unieke, exclusieve mogelijkheden beschikbaar.

Uitgenodigd worden voor de ultieme ervaring

Het Apple Community+ programma is de ultieme ervaring voor leden van de Apple Support Community. Elk jaar nodigen we een kleine groep topbijdragers van de hoogste niveaus van over de hele wereld uit om deel te nemen aan het programma en toegang te krijgen tot speciale voordelen en andere leuke verrassingen. De leden die we uitnodigen zijn productexperts met een behulpzame en positieve houding. Als je uitgenodigd wilt worden voor het programma, moet je actief deelnemen en nuttige inhoud publiceren om je reputatie op te bouwen. Het is belangrijk dat je een waardevol lid bent en anderen in de hele community inspireert.