Als uw iPhone- of iPad-widgets terug worden gezet naar de standaardinstellingen nadat u een reservekopie herstelt

Apple heeft een probleem ontdekt waarbij widgets terug kunnen worden gezet naar de standaardinstellingen als u een reservekopie herstelt op uw iPhone of iPad.

Dit probleem is slechts op een beperkt aantal van de volgende apparaten van toepassing:

• iPhone 13

• iPhone 13 mini

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPad (9e generatie)

• iPad mini (6e generatie)

Als u met dit probleem te maken krijgt, kunt u de instellingen van uw widgets als volgt opnieuw aanpassen:

1. Houd een widget ingedrukt om het menu met snelle taken te openen.

2. Tik op 'Wijzig [naam van widget]'.

3. Breng uw wijzigingen aan en tik vervolgens buiten de widget om af te sluiten.

Als u 'Wijzig [naam van widget]' niet ziet staan, kunnen de instellingen van de widget die u probeert te bewerken, niet worden aangepast.