Je Powerbeats Pro-oortjes na de service weer in gebruik nemen

Lees hoe je je Powerbeats Pro-oortjes weer in gebruik neemt nadat er service is uitgevoerd.

Je gerepareerde of vervangen Powerbeats Pro configureren

1. Plaats beide Powerbeats Pro-oortjes in je oplaadcase. Laat de case open.

2. Controleer het ledstatuslampje aan de voorkant van de case. Het lampje moet rood knipperen.

3. Houd de systeemknop aan de binnenkant van de case 5 seconden ingedrukt. Het statuslampje moet wit knipperen. Als het lampje nog steeds rood knippert, sluit je de case aan op een voedingsbron, sluit je het deksel en wacht je 20 minuten.

4. Koppel de Powerbeats Pro met je device.

Met een iPhone koppelen

1. Houd de Powerbeats Pro naast je ontgrendelde iPhone terwijl de oortjes in de case zitten en de case nog steeds open is. Er verschijnt een configuratie-animatie op de iPhone.

2. Volg de instructies op het scherm.

Met een ander apparaat koppelen

1. Zorg ervoor dat je Bluetooth op je apparaat hebt ingeschakeld.

2. Houd de systeemknop van de Powerbeats Pro ingedrukt totdat de led begint te knipperen, terwijl de oortjes in de case zitten en de case nog steeds open is.

3. Open het Bluetooth-menu op je device. Op de Mac ga je bijvoorbeeld naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik je op 'Bluetooth'.

4. In de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten tik of klik je op je Powerbeats Pro.

© 2021 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple en het Apple logo zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's. AppleCare is een servicemerk van Apple Inc. dat is gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's. Beats, Beats by Dr. Dre en het cirkelvormige logo met de b zijn handels-/servicemerken van Beats, een dochtermaatschappij van Apple.