Als je Apple Loops niet kunt vinden in Logic Pro of GarageBand voor Mac

Om problemen met Apple Loops op te lossen, indexeer je de Apple Loops-bibliotheek opnieuw.

Als je loops van de map 'Apple Loops' naar een andere locatie verplaatst, kun je je Apple Loops mogelijk niet vinden of loop je mogelijk tegen andere problemen aan. Je kunt je Apple Loops-bibliotheek opnieuw indexeren om te proberen deze problemen op te lossen:

1. Klik op de knop 'Loopbrowser' in de knoppenbalk om de loopbrowser te openen.

2. Klik op het venstermenu bovenaan de loopbrowser.

3. Scrol naar beneden in het menu en kies vervolgens 'Indexeer alle loops opnieuw'.