Als u geen afbeeldingen van de iCloud-fotobibliotheek kunt toevoegen aan een Clips-video

Als u geen foto's of video's van de iCloud-fotobibliotheek kunt toevoegen aan een video in de Clips-app of als de miniaturen op het tabblad 'Bibliotheek' grijs zien, werkt u de iPhone, iPad of iPod touch bij naar iOS 11.

Lees hoe u een iPhone, iPad of iPod touch bijwerkt naar de nieuwste versie van iOS, draadloos of via iTunes.