GarageBand '11 (v6.0.5): basismateriaal niet beschikbaar

Als GarageBand '11 (v6.0.5) wordt geïnstalleerd na GarageBand voor Mac (v10.x), is het basismateriaal voor GarageBand mogelijk niet beschikbaar.

Verwijder GarageBand voor Mac, installeer GarageBand '11 (v6.0.5) en installeer GarageBand voor Mac opnieuw:

1. Verplaats GarageBand voor Mac (v10.x) van de map 'Programma's' naar de prullenmand. Je wordt mogelijk gevraagd je beheerderswachtwoord in te voeren.

2. Open vanaf het hoogste niveau van je harde schijf de map 'Bibliotheek' en vervolgens de map 'Application Support'. Sleep de map 'GarageBand' naar de prullenmand. Je wordt mogelijk gevraagd je beheerderswachtwoord in te voeren.

3. Je moet de prullenbak leegmaken, maar zorg er eerst voor dat er alleen items in de prullenbak staan die kunnen worden verwijderd. Verwijder alle items die je wilt houden en leeg vervolgens de prullenbak (kies hiervoor 'Leeg prullenmand' in de Finder).

4. Open de Mac App Store en log in met de Apple ID die je hebt gebruikt om GarageBand '11 (v6.0.5) te kopen. Deze stap is moet je ook uitvoeren als je GarageBand oorspronkelijk vanaf schijf hebt geïnstalleerd.

5. Klik op 'Aankopen' in de werkbalk van de Mac App Store en zoek GarageBand '11 (v6.0.5) in de lijst met gekochte apps. Als je de app niet ziet, zorg je ervoor dat de app niet verborgen is.

6. Klik op 'Installeer' om GarageBand '11 (v6.0.5) te downloaden en te installeren.

7. Nadat de installatie is voltooid, open je GarageBand en laat je het basismateriaal downloaden en installeren. Je wordt mogelijk gevraagd je beheerderswachtwoord in te voeren.

8. Sluit GarageBand af, ga terug naar de Mac App Store en log in met de Apple ID die je hebt gebruikt om GarageBand voor Mac (v10.x) te kopen.

9. Klik op 'Aankopen' in de werkbalk van de Mac App Store en zoek GarageBand (zonder versienummer) in de lijst met gekochte apps. Als je de app niet ziet, zorg je ervoor dat de app niet verborgen is.

10. Klik op 'Installeer' om GarageBand voor Mac (v10.x) te downloaden en te installeren. GarageBand '11 (v6.0.5) wordt verplaatst naar een map met de naam 'GarageBand '11 (v6.0.5)' in de map 'Programma's'.

11. Als je eerder extra materiaal voor GarageBand hebt gekocht, open je GarageBand en kies je 'Herstel aankoop' in het GarageBand-menu.