iOS 14.4.1 en iPadOS 14.4.1 niet beschikbaar voor vertraagde software-update

Apple raadt u aan om bij te werken naar iOS 14.4.2 en iPadOS 14.4.2 of hoger.

Dit artikel is bedoeld voor netwerkbeheerders.

Het verschil tussen 14.4.1 en 14.4.2 bestaat uit een oplossing voor de kwetsbaarheid CVE-2021-1879 in Webkit. Beheerders kunnen de vertraging van de software-update aanpassen zodat gebruikers versie 14.4.2 met releasedatum 26 maart 2021 kunnen installeren of een specifieke OS-versie kunnen installeren met het commando 'Schedule OS Update'. Raadpleeg uw MDM-leverancier voor instructies over het aanpassen van de vertraging of het versturen van dit commando.