GarageBand '09: geen geluid van gitaar bij het meespelen van lessen

Wanneer u in GarageBand '09 met een les meespeelt, kunt u soms de gitaar niet horen.

Als u de elektrische gitaar niet kunt horen wanneer u meespeelt met gitaarlessen, controleer dan uw configuratie om te zien of alles goed is aangesloten.

1. Klik op Stel in rechtsboven in de hoek van het lesvenster.

2. In het menu Mijn invoerappaat kiest u Gitaar als de elektrische gitaar is aangesloten op de ingebouwde lijninvoer op de computer; kies Externe gitaar als hij is aangesloten op een externe audio-interface.

• Opmerking: om met lessen mee te spelen, moet de gitaar zijn aangesloten op de eerste invoer van de audio-interface.

3. Wanneer u de gitaarinvoer hebt gecontroleerd, controleert u of ‘Monitor aan’ is geselecteerd in het menu Mijn invoerapparaat.