Als je foto's niet worden weergegeven in GarageBand nadat je macOS Mojave hebt geïnstalleerd

Na de installatie van macOS Mojave op je Mac krijg je in GarageBand mogelijk geen toegang tot je foto's.

Als je foto's niet worden weergegeven in GarageBand, sluit je de app en verleen je de app vervolgens toegang tot Foto's in Systeemvoorkeuren:

1. Stop GarageBand.

2. Kies het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Beveiliging en privacy' en vervolgens op 'Privacy'.

3. Selecteer 'Foto's'.

4. Selecteer het aankruisvak naast 'GarageBand' om GarageBand toegang te verlenen tot je foto's.

System Preferences showing the Photos section in the Privacy tab in the Security & Privacy pane.