Als je met een smartcard inlogt bij je Mac en je je Active Directory-wachtwoord opnieuw instelt op een andere computer

Als je je Active Directory-wachtwoord opnieuw instelt vanaf een andere computer en een smartcard en FileVault gebruikt, lees je hier hoe je inlogt bij je Mac in macOS Catalina 10.15.4 of nieuwer.

1. Herstart de Mac.

2. Voer in het eerste inlogvenster je oude Active Directory-gebruikerswachtwoord in.

3. Voer in het tweede inlogvenster je nieuwe Active Directory-gebruikerswachtwoord in.

Wanneer je de Mac nu opnieuw opstart, kun je met je smartcard inloggen in het tweede inlogvenster.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.