Als je iPhone sms-berichten verstuurt vanaf je e-mailadres

Met Berichten in iOS kun je gesprekken beginnen met je telefoonnummer of met je e-mailadres. Geef je voorkeur op in Instellingen.

Je telefoonnummer gebruiken om gesprekken te starten in Berichten

1. Tik in Instellingen op 'Berichten'.

2. Tik op 'Stuur en ontvang via'.

3. Tik in de opties bij 'Start nieuwe gesprekken vanaf' op het telefoonnummer dat je wilt gebruiken.

Nieuwe berichten komen nu van je telefoonnummer. Als je bestaande gesprekken in Berichten hebt die je vanaf je e-mailadres bent begonnen en je in plaats daarvan je telefoonnummer wilt gebruiken, moet je een nieuw gesprek beginnen.

In 'Instellingen' > 'Berichten' > 'Stuur en ontvang via' kun je ervoor kiezen om ofwel een telefoonnummer ofwel een e-mailadres te gebruiken voor nieuwe gesprekken.

Lees wat je moet doen als je je telefoonnummer niet kunt selecteren in de instellingen voor Berichten