Apple Configurator 1: documenten toegevoegd aan een apparaat tijdens een controle worden mogelijk niet gesynchroniseerd

Documenten die aan een apparaat worden toegevoegd tijdens een controle worden mogelijk niet gesynchroniseerd naar dat apparaat.

Als een controle van het apparaat is uitgevoerd tijdens het toevoegen van documenten aan de configuratie, checkt u gewoon het apparaat in en vervolgens opnieuw uit. Alle toegevoegde documenten worden vervolgens gesynchroniseerd met het apparaat.