Ouderlijk toezicht voor Apple TV+ op internet

Als een kind op internet naar Apple TV+ kijkt, kunt u de beschikbare tv-programma's en films beperken door ouderlijk toezicht in te stellen.

Wanneer u voor het eerst inlogt bij tv.apple.com/nl, wordt u mogelijk gevraagd een creditcard of betaalkaart toe te voegen of te verifiëren.

Beperkingen voor materiaal instellen voor kinderen die Apple TV+ via het internet bekijken

1. Ga naar tv.apple.com/nl en log in met de account waarvoor u beperkingen wilt instellen.

2. Tik of klik op het accountsymbool in de rechterbovenhoek en tik of klik dan op 'Instellingen'.

3. Scrol naar het gedeelte 'Ouderlijk toezicht' en tik of klik op de schuifknop om materiaalbeperkingen in te schakelen.

4. U wordt gevraagd een 4-cijferige toegangscode aan te maken. Voer een herstel-e-mailadres in voor het geval u deze toegangscode ooit vergeet.

5. Kies onder 'Tv-programma's' en 'Films' de gewenste leeftijdsclassificatie.

Wanneer u opnieuw inlogt, onthoudt Apple TV+ uw voorkeuren voor ouderlijk toezicht in alle webbrowsers. Beperkingen voor materiaal die via ouderlijk toezicht zijn ingesteld voor tv.apple.com/nl, zijn niet van toepassing op Apple TV+ in de Apple TV-app op iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac, smart-tv's of andere streamingapparaten.

Beperkingen voor Apple TV+ op apparaten configureren