Over Apple Configurator 1.7.2

Lees hier meer over de Apple Configurator 1.7.2-update.

Nieuw in Configurator 1.7.2

Deze update vereist OS X Yosemite v10.10.3 en iTunes 12 of hoger. Deze bevat de volgende verbeteringen:

• Verbeterde stabiliteit in OS X Yosemite v10.10.3

• Ondersteuning voor de onderstaande opties voor configuratieprofielen

Beperkingen

Accepteer cookies van websites die ik bezoek of alleen van de huidige website

iOS 8 en hoger

Sta suggesties bij typen toe

iOS 8.1.3 en hoger

Alleen beheerd

Sta autocorrectie toe

iOS 8.1.3 en hoger

Alleen beheerd

Sta spellingcontrole toe

iOS 8.1.3 en hoger

Alleen beheerd

Sta opzoeken van definities toe

iOS 8.1.3 en hoger

Alleen beheerd

Forceer Apple Watch-draagdetectie

iOS 8.2 en hoger

Sta wijzigen Touch ID-vingerafdrukken toe

iOS 8.3 en hoger

Alleen beheerd

VPN-opties

IKEv2-certificaattype: RSA, ECDSA256, ECDSA384 en ECDSA521

iOS 8.3 en hoger

IKEv2-encryptiealgoritme: AES-128-GCM en AES-256-GCM

iOS 8.3 en hoger

IKEv2 Diffie Hellman Group-cijfers: 19, 20 en 21

iOS 8.3 en hoger

Installatie

Apple Configurator 1.7.2 is een aanbevolen update voor alle gebruikers van Apple Configurator. Deze update is beschikbaar via het paneel 'Updates' van de Mac App Store.

Over Configurator

Als je een iOS-configuratieprofiel wilt aanmaken of installeren, gebruik je Apple Configurator of een MDM-oplossing (Mobile Device Management) zoals Profielbeheer (meegeleverd bij OS X Server).

Apple Configurator vervangt het iPhone-configuratieprogramma. Sinds de release van iOS 8 wordt het iPhone-configuratieprogramma niet langer ondersteund en is het ook niet meer beschikbaar als download. De mogelijkheid om het iOS-consolelogbestand weer te geven (voorheen beschikbaar in het iPhone-configuratieprogramma), is een functie van het Xcode-ontwikkelingsprogramma en externe programma's.