Lion Server: Open Directory-assistent toont mogelijk het Open Directory-hoofdadres niet wanneer een replica uit bedrijf wordt genomen

Wanneer een replicaserver van Open Directory, waarop Mac OS X Lion wordt uitgevoerd, uit bedrijf wordt genomen, toont de Open Directory-assistent mogelijk het IP-adres of de DNS-naam van de Open Directory-hoofdserver niet.

Voer de inloggegevens van de Open Directory-beheerder in en klik op 'Ga verder'.

De replica werkt de configuratie van de Open Directory-hoofdserver bij wanneer deze uit bedrijf wordt genomen.

Meer informatie

Als dit gebeurt, kan de Open Directory-assistent er als volgt uitzien: