Compatibiliteit van het Apple Wireless Keyboard en het Magic Keyboard met iOS-apparaten

Lees hier meer over de compatibiliteit van het Apple Wireless Keyboard, het Magic Keyboard en Bluetooth-toetsenborden van andere fabrikanten met iOS-apparaten.

Het Apple Wireless Keyboard, het Magic Keyboard en veel Bluetooth-apparaten met de Apple toetsenbordindeling werken met deze iOS-apparaten:

• iPad (alle modellen)

• iPhone 3GS of nieuwer

• iPod touch (3e generatie of nieuwer)

De volgende Apple toetsenborden werken met iOS:

Magic Keyboard met numeriek toetsenblok

• Numeriek toetsenblok

• Lightning-connector, ingebouwde batterij

• Werkt met iOS-apparaten met iOS 10.3 of hoger

Magic Keyboard

• Lightning-connector, ingebouwde batterij

• Werkt met iOS-apparaten met iOS 9.1 of hoger

Apple Wireless Keyboard 2011

• Gebruikt twee AA-batterijen

• Functietoetsen voor Exposé en Launchpad:

• Wanneer u een Apple Wireless Keyboard (2011) gebruikt met iOS 4.3 of lager, is de uitwerpknop de enige functietoets. Werk bij naar iOS 5 of hoger om extra functietoetsen te activeren.

Apple Wireless Keyboard 2009

• Gebruikt twee AA-batterijen

• Functietoetsen voor Exposé en Dashboard:

Apple Wireless Keyboard 2007

• Geen numeriek toetsenblok, gebruikt drie AA-batterijen

Het originele Apple Wireless Keyboard (geïntroduceerd in 2003, witte behuizing, numeriek toetsenblok, gebruikt vier AA-batterijen) werkt niet met iOS.

Opmerkingen

• Niet alle functietoetsen die op de Mac werken, werken ook op iOS-apparaten.

• Naast Apple toetsenborden zijn ook veel Bluetooth-toetsenborden van andere fabrikanten met de Apple toetsenbordindeling geschikt voor iOS-apparaten. Raadpleeg de fabrikant van het toetsenbord voor meer informatie.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.