Over Configurator 2.2

Lees hier wat nieuw is in Apple Configurator 2.2.

Apple Configurator 2.2 is een aanbevolen update voor Apple Configurator 2. U kunt deze installeren vanaf het paneel Updates van de Mac App Store. Voor Apple Configurator 2.2 zijn OS X El Capitan 10.11.4 en iTunes 12.3.3 of hoger vereist. Het werkt met iOS-apparaten met iOS 7 en hoger.

Nieuw in Apple Configurator 2.2

• Indeling beginscherm wijzigen

• Met Configurator kunt u nu de indeling van apps en mappen op het beginscherm van iOS-apparaten bepalen. Deze functie kan worden toegepast op één apparaat, op meerdere apparaten of op een Blauwdruk.

• Integratie met Bretford Cart

• In Apple Configurator worden de sleufnummers van Bretford PowerSync+-hubs nu correct weergegeven. Het sleufnummer kan ook worden gebruikt bij het hernoemen van apparaten.

• Ondersteuning voor nieuwe payloads in configuratieprofielen

• Bericht toegangsscherm (iOS 9.3 en hoger, alleen beheerd)

• Berichtinstellingen (iOS 9.3 en hoger, alleen beheerd)

• Google-accounts (iOS 9.3 en hoger)

• OS X Server-accounts (iOS 9 en hoger)

• Ondersteuning voor nieuwe beperkingen

• Specifieke apps weergeven of verbergen in het beginscherm (iOS 9.3 en hoger, alleen beheerd)

• Sta Apple Music en Radio toe (iOS 9.3 en hoger, alleen beheerd)

• Sta aanpassen van berichtinstellingen toe (iOS 9.3 en hoger, alleen beheerd)

• Ondersteuning voor overige nieuwe instellingen

• Payload ‘Instellingen voor domeinen’: Automatische vulling Safari-wachtwoorddomeinen (iOS 9.3 en hoger, alleen beheerd)

• Payload ‘Exchange ActiveSync’ en ‘E-mail’: Sta Mail Drop toe (iOS 9.2 en hoger)

• Verbeterde betrouwbaarheid bij toevoegen van apps en documenten aan apparaten

Meer informatie

Meer informatie over Apple Configurator vindt u in Apple Configurator 2.2 Help.