Numbers '09: een spreadsheet afdrukken

Lees hier meer over het afdrukken van een spreadsheet in Numbers '09.

U kunt de afdrukweergave gebruiken om vóór het afdrukken de ligging van objecten op de werkbladen te zien. Gebruik het infovenster Werkblad voor het instellen van paginakenmerken, zoals de paginarichting en de marges.

Afdrukken:

1. Kies Archief > Druk af.

2. Kies de gewenste printer in het venstermenu Printer.

3. Typ in het veld Aantal hoeveel kopieën u wilt afdrukken en selecteer Gesorteerd als u elke groep pagina's samen in volgorde wilt afdrukken alvorens de volgende groep af te drukken. Als u een groep van pagina 1 en vervolgens pagina 2, pagina 3, enzovoort wilt afdrukken, maakt u de selectie van Gesorteerd ongedaan.

4. Geef aan welke werkbladen u wilt afdrukken:

• Alle werkbladen: drukt alle werkbladen van de spreadsheet af.

• Dit werkblad: drukt alleen het werkblad af dat bij het openen van het afdrukvenster was geselecteerd.

5. Selecteer 'Voeg lijst met formules aan het document toe' als u een lijst met alle formules uit de spreadsheet wilt afdrukken.

6. Klik op Druk af.

Voor meer informatie over andere afdrukinstellingen klikt u in het afdrukvenster op de knop Help.