Mac mini (eind 2014): geheugenspecificaties

Lees hier meer over het geheugen van een Mac mini (eind 2014).

Specificaties

Afhankelijk van de configuratie die u bij de Apple Store bestelt, wordt de Mac mini (eind 2014) geleverd met een van deze configuraties met LPDDR3 SDRAM dat in twee kanalen van het moederbord is geïnstalleerd:

• 4 GB

• 8 GB

• 16 GB

Geheugen vervangen

Het geheugen van een de Mac mini (eind 2014) is niet toegankelijk voor de gebruiker en maakt deel uit van het moederbord. U kunt het geheugen van de computer bij de aankoop ervan configureren.