Als regelgebonden afbeeldingen ontbreken op Wiki-pagina’s die vanaf OS X Server 5 worden gehost

Als op sommige Wiki-pagina’s voorvertoningen van bijgevoegde grafische bestanden ontbreken, stelt u Snelle weergave opnieuw in via de commandoregel.

Snelle weergave-miniaturen van sommige bijlagen met afbeelding worden mogelijk niet weergegeven op Wiki-pagina’s die met Server 4 zijn gemaakt. U ziet in plaats daarvan mogelijk alleen de bestandsnaam van elke afbeelding wanneer u de pagina weergeeft. Nadat u een bestaande Wiki van Server 4 naar Server 5 hebt bijgewerkt of gemigreerd, kunt u de commandoregel gebruiken om de regelgebonden voorvertoningen opnieuw aan te maken.

1. Open Terminal.

2. Gebruik dit commando: sudo wikiadmin resetQuickLooks

3. Voer een beheerderswachtwoord in en druk op Return.

Nadat u dit commando hebt gebruikt, verschijnen op uw Wiki-pagina’s zowel de regelgebonden voorvertoningen van afbeeldingen als Snelle weergaven met volledige grootte van de afbeelding.

Meer informatie

Lees meer over Wiki Server en Server 5 op Server Help.

Lees meer over aanvullende mogelijkheden van wikiadmin via het Terminal-commando: wikiadmin -h