OS X Server (Mavericks): Software-updateserver biedt na upgrade mogelijk geen software-updates voor OS X Mavericks

Na de upgrade van een Software-updateserver van OS X Server (Mountain Lion) naar OS X Server (Mavericks) zijn mogelijk geen software-updates beschikbaar voor OS X Mavericks-clients.

Oplossing

Werk bij naar OS X Server (Mavericks) v3.0.2 of nieuwer.

Meer informatie

Als je een upgrade van OS X Server (Mountain Lion) hebt uitgevoerd en OS X Server (Mavericks) v3.0 of 3.0.1 al hebt geopend:

1. Open de Server-app.

2. Stop de voorziening 'Software-update'.

3. Stop de Server-app.

4. Voer de volgende Terminal-commando's uit om de bestaande configuratieprofielen te verplaatsen:

• cd /Library/Server/Software\ Update/Config/

• sudo mv swupd.conf swupd.conf.orig

• sudo mv swupd.plist swupd.plist.orig

5. Start de server opnieuw op.

6. Open de Server-app en selecteer de voorziening 'Software-update'.

7. Configureer de instellingen op de tabbladen 'Instellingen' en 'Updates' opnieuw naar wens.

8. Start de voorziening 'Software-update'.