OS X Server: voorzieningen voor Kerberos geschikt maken met een Active Directory-realm

Als je computer is verbonden met een Active Directory-server, kun je een commando gebruiken om je voorzieningen geschikt te maken voor Kerberos met de Active Directory Kerberos-realm.

Gebruik in Terminal het volgende commando als beheerder om je voorzieningen voor Kerberos geschikt te maken met een Active Directory Kerberos-realm. Voer de korte naam in van een lokale beheerder voor user_name.

sudo /usr/sbin/dsconfigad -enablesso -localuser user_name