Over Apple Configurator 1.3

Lees hier meer over Apple Configurator 1.3.

Apple Configurator 1.3 is een aanbevolen update voor alle gebruikers van Apple Configurator. Deze update is beschikbaar via de pagina 'Updates' van de Mac App Store.

Nieuw in Configurator 1,3

• Aanzienlijk verbeterde betrouwbaarheid, schaalbaarheid en prestaties

• Een nieuwe statusweergave met tijdschattingen en foutinformatie met herstelsuggesties

• De mogelijkheid om geplande of lopende bewerkingen te annuleren

• Beheerders kunnen apps installeren op apparaten die zo zijn geconfigureerd dat gebruikers geen apps kunnen installeren

• Beheerders kunnen apparaten beheren die de nieuwste versie van iOS niet ondersteunen

• Lost een probleem op waarbij het bestand Users.storedata onbruikbaar werd