Over Apple Configurator 1.4.3

Lees meer over Apple Configurator 1.4.3.

Apple Configurator 1.4.3 is een aanbevolen update voor alle gebruikers van Apple Configurator. Deze update is beschikbaar via het tabblad 'Updates' in de Mac App Store. Hiervoor is OS X Mountain Lion of hoger en iTunes 11.1 of hoger vereist.

Wat is nieuw in Configurator 1.4.3?

• Verbetert het inwisselen van VPP-codes bij de installatie van apps uit de App Store door een probleem op te lossen waarbij geldige codes onjuist als 'al ingewisseld' worden aangegeven.

• Verhelpt een probleem bij het overslaan van stappen in de Configuratie-assistent tijdens het voorbereiden van een apparaat dat niet onder supervisie staat.

• Lost een probleem op dat het stoppen van het programma Apple Configurator kan verhinderen.