OS X Server: de Mac App Store in de modus Alleen Software-update gebruiken

Lees hier hoe u Profielbeheer gebruikt om op beheerde Macs de modus Alleen Software-update in te schakelen in de Mac App Store.

U kunt Profielbeheer in OS X Server 2.1 en hoger gebruiken om de modus Alleen Software-update in de Mac App Store op Mountain Lion en hoger in te schakelen.

Kies 'Beperk de App Store tot alleen software-updates' in de payload van OS X-beperkingen voor een gebruiker, groep, apparaat of apparaatgroep.

Opmerking: als deze modus is ingeschakeld, hebben gebruikers alleen toegang tot het onderdeel Updates van de Mac App Store. Alle andere onderdelen zijn uitgeschakeld (worden in het grijs weergegeven). Hierdoor kunnen gebruikers OS X en updates voor programma's installeren maar geen nieuwe programma's of belangrijke releases van OS X.