OS X Server: Workgroup Manager niet meegeleverd

Lees meer over Workgroup Manager en OS X Server.

Workgroup Manager wordt niet meegeleverd bij OS X Server. Tijdens de upgrade naar OS X Mountain Lion of hoger verwijdert het installatieprogramma Workgroup Manager.

Voor het beheer van systemen met iOS en OS X gebruikt u Profielbeheer dat wordt meegeleverd bij OS X Server. Profielbeheer levert configuratieprofielen en Mobile Device Management (MDM) voor Macs met OS X Mountain Lion, Lion en iOS-apparaten. Met Profielbeheer configureert en beheert u gebruikersaccounts voor e-mail, agenda's, contacten, alsook chats, opgelegde beperkingen, het beleid voor pincodes en wachtwoorden, de configuratie van systeeminstellingen, en meer.

Op Apple Support Downloads vindt u een verouderde versie van Workgroup Manager.