OS X Server: Schijfkopiehulpprogramma vereist herstelpartitie om een NetRestore-schijfkopie te maken

Schijfkopiehulpprogramma in OS X Server (Mountain Lion) en OS X Server (Mavericks) vereist een herstelpartitie om een NetRestore-schijfkopie te maken.

Zorg ervoor dat het bronvolume dat u hebt gekozen bij het maken van een NetRestore-schijfkopie is gekoppeld aan een herstelpartitie.

Meer informatie

Enkele redenen waarom een volume mogelijk geen herstelpartitie heeft:

• Het is een softwarematig RAID-volume. Herstelpartities worden niet ondersteund op softwarematige RAID-volumes.

• Het is een schijfkopie die is gemaakt door Schijfhulpprogramma van een OS X volume. Schijfhulpprogramma verwijdert de herstelpartitie wanneer de schijfkopie wordt gemaakt.

• Het is een volume dat is gemaakt door het terugzetten van een dergelijke schijfkopie die is gemaakt door Schijfhulpprogramma.

• Het is een volume dat is gemaakt door het terugzetten van een schijfkopie die is gemaakt door Schijfkopiehulpprogramma waarbij het aankruisvak ‘inclusief herstelpartitie’ was uitgeschakeld.

• De herstelpartitie is handmatig verwijderd.