Over Apple Remote Desktop Client 3.6.2

Apple Remote Desktop Client 3.6.2 is een update voor OS X Lion-clients van het programma Remote Desktop.

Bijwerken

Opmerking: u kunt externe OS X Lion-clients bijwerken naar 3.6.2 met de functie Werk clientsoftware bij van Apple Remote Desktop Admin 3.6.1.

Wat is nieuw?

Deze update verbetert de algemene stabiliteit en betrouwbaarheid van de Remote Desktop-client en bevat de volgende wijziging:

• Verhelpt een mogelijk probleem met grafische prestaties terwijl een scherm wordt gedeeld via iChat.