Over Apple Remote Desktop Admin 3.6

Leer hier meer over Apple Remote Desktop Admin 3.6.

Apple Remote Desktop Admin 3.6. is een update voor het programma Remote Desktop dat u kunt gebruiken om Apple Remote Desktop-clients op afstand te beheren.

Bijwerken

Voor gebruikers die Remote Desktop hebben aangeschaft in de Mac App Store, verschijnt de update op het tabblad Updates van de Mac App Store. Voor gebruikers die Remote Desktop hebben geïnstalleerd vanaf een fysieke schijf, is de update beschikbaar als een automatische Software-update en als een handmatige download vanaf Apple Supportdownloads.

Systeemvereisten

•
Remote Desktop v3.6 vereist OS X Lion of Mountain Lion.

• De Remote Desktop v3.6-update vereist Apple Remote Desktop 3.0 of hoger.

• OS X Mountain Lion vereist Remote Desktop v3.6 of hoger.

Nieuw

De 3.6-update verbetert de algemene stabiliteit en betrouwbaarheid van het programma Remote Desktop en bevat de volgende specifieke verbeteringen.

• Biedt ondersteuning voor IPv6. U kunt een Remote Desktop 3.6-clientcomputer toevoegen met een IPv6-adres en het IPv6-adres bekijken in Toon info.

• Bevat een extra optie in het systeemoverzichtsrapport voor Apple Remote Desktop 3.6-clients.

• Batterij

• Trackpad

• Thunderbolt

• DisplayPort

• Beeldschermen met Thunderbolt

• Verbetert de weergave van de cursor tijdens het observeren of beheren van een externe computer met een Retina-beeldscherm

• Verbetert het vergroten en verkleinen van de vensters Beheren en Observeren

• Verbetert de betrouwbaarheid van Spotlight-zoekacties op afstand

• Verbetert de betrouwbaarheid van het aanmaken van rapporten

• Verbetert de ondersteuning voor het observeren en beheren van externe computers met meerdere beeldschermen

• De AppleScript UNIX-opdracht Send retourneert waarden nu correct