OS X Server: wiki-leden ontvangen mogelijk geen wiki-meldingen via e-mail

Wanneer de Wiki-voorziening in OS X Server (Mountain Lion) wordt gebruikt, ontvangen wiki-leden mogelijk geen meldingen via e-mail.

Controleer of u de voorziening Mail hebt geconfigureerd om de juiste SMTP-doorgifte voor uw internetaanbieder te gebruiken.

1. Ga in het programma Server naar Mail > Stuur uitgaande post door via internetaanbieder.

2. Voer het adres van de relayserver voor e-mail van uw internetaanbieder in het veld in. Als uw internetaanbieder een identiteitscontrole via SMTP vereist, kunt u ook de gebruikersnaam en het wachtwoord geven.