Lion Server: geen verbinding mogelijk met L2TP-VPN-server via volledige naam

Wanneer u verbinding probeert te maken met een Lion Server L2TP-VPN-server vanaf een Lion-client, ontvangt u mogelijk de waarschuwing 'De L2TP-VPN-server reageert niet. Probeer het opnieuw. Controleer de instellingen en neem contact op met uw beheerder als het probleem aanhoudt.'

Bij het inloggen moet de korte naam van de gebruikersaccount worden gebruikt. Als de lange naam van de account wordt gebruikt, treedt het bovenstaande probleem op.

Meer informatie

Mac OS X v10.6-clients kunnen een bericht ontvangen waarin wordt gemeld dat de identiteitscontrole is mislukt.